OneDrive
Hoe installeer ik OneDrive op m'n smartphone?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

U kunt Microsoft OneDrive installeren op uw smartphone door de volgende stappen uit te voeren:

1. Open de app store op uw smartphone (Google Play Store voor Android-apparaten en App Store voor iOS-apparaten).

2. Zoek naar "OneDrive" en tik op de app in de zoekresultaten.

3. Klik op de knop "Install" of "Get" en volg de stappen in de installatiewizard.

4. Open de OneDrive-app op uw smartphone en log in met uw Microsoft-account.

Nu kunt u bestanden opslaan en synchroniseren tussen uw smartphone en de OneDrive-cloud, en kunt u overal en altijd toegang hebben tot uw bestanden.