OneDrive
Wat betekenen de OneDrive symbolen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Er zijn verschillende symbolen in Microsoft OneDrive die verschillende informatie over de status van uw bestanden en mappen aangeven:

1. Groene tick: Het bestand is up-to-date en wordt gesynchroniseerd met de OneDrive-cloud.

2. Blauwe cirkel: Het bestand wordt momenteel gesynchroniseerd met de OneDrive-cloud.

3. Rode uitroepteken: Er is een conflict ontstaan tussen de versies van het bestand op uw apparaat en in de OneDrive-cloud.

4. Geel uitroepteken: Het bestand is nog niet gedownload naar uw apparaat, maar is wel beschikbaar in de OneDrive-cloud.

5. Witte pijl in een groene cirkel: Het bestand is gedeeld met andere OneDrive-gebruikers.

6. grijze cirkel: Het bestand is niet gesynchroniseerd met de OneDrive-cloud en is alleen beschikbaar op uw lokale apparaat.

Deze symbolen helpen u om snel te zien wat er met uw bestanden en mappen gebeurt, zodat u op de hoogte blijft en op elk moment toegang heeft tot uw bestanden.