OneDrive
Hoe synchroniseer ik een sharepoint site met OneDrive?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

U kunt een SharePoint-site synchroniseren met Microsoft OneDrive door de volgende stappen uit te voeren:

1. Open de SharePoint-site die u wilt synchroniseren.

2. Klik op de knop "Sync" in de linkerbovenhoek van de pagina.

3. Als dit de eerste keer is dat u de site synchroniseert, moet u de OneDrive-app downloaden en installeren op uw computer.

4. Nadat u de OneDrive-app hebt geïnstalleerd, wordt u gevraagd om in te loggen met uw Microsoft-account.

5. Klik op de knop "Sync now" om de SharePoint-site te synchroniseren met OneDrive.

Vanaf nu worden de bestanden en mappen op de SharePoint-site automatisch gesynchroniseerd met de OneDrive-cloud, zodat u ze op elk moment kunt bekijken en bewerken, zowel online als offline.