Hoe installeer ik een handtekening in outlook?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

U kunt een handtekening installeren in Microsoft Outlook door de volgende stappen uit te voeren:

1. Open Microsoft Outlook en ga naar het tabblad "Bestand" in de bovenste linkerhoek.

2. Klik op "Opties" en selecteer vervolgens "Mail".

3. Ga naar het tabblad "Handtekeningen".

4. Klik op de knop "Nieuwe" om een nieuwe handtekening aan te maken.

5. Voer de tekst van uw handtekening in en voeg eventueel afbeeldingen of links toe.

6. Klik op de knop "OK" om de handtekening op te slaan.

7. Selecteer de nieuwe handtekening in de vervolgkeuzelijst en klik op "OK" om terug te keren naar het hoofdvenster van Outlook.

Vanaf nu wordt uw handtekening automatisch toegevoegd aan het einde van elke e-mail die u verzendt vanuit Microsoft Outlook.