Outlook
Hoe deel ik mijn agenda in outlook?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

U kunt uw agenda delen in Microsoft Outlook door de volgende stappen uit te voeren:

1. Open Microsoft Outlook en ga naar het tabblad "Agenda".

2. Klik met de rechtermuisknop op de agenda die u wilt delen en selecteer "Deel Agenda".

3. Selecteer "Andere Outlook-gebruikers" en voer de e-mailadressen van de personen in die u de agenda wilt delen.

4. Kies de toegangsrechten die u wilt verlenen (Bijvoorbeeld: "Schrijf toegang").

5. Klik op "OK".

Zodra u de agenda heeft gedeeld, zullen de ontvangers de toegang hebben tot uw agenda en kunnen ze de afspraken bekijken en, afhankelijk van de toegangsrechten, nieuwe afspraken plannen en bestaande afspraken wijzigen.