Hoe zet ik de prioriteiten weergave uit in outlook?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

U kunt de prioriteitsweergave uitschakelen in Microsoft Outlook door de volgende stappen uit te voeren:

1. Open Microsoft Outlook en selecteer het tabblad "Mail".

2. Klik op het tabblad "Home" in de ribbon-interface.

3. Klik op de knop "Sorteren en groeperen" in de groep "Weergave".

4. Klik op "Geen sorteervolgorde".

De prioriteitsweergave zal nu zijn uitgeschakeld en uw e-mails zullen op chronologische volgorde worden weergegeven. Als u op een later moment de prioriteitsweergave wilt inschakelen, kunt u deze stappen herhalen en "Sorteren op verzenddatum" selecteren.