Hoe voeg ik mijn mailbox toe in outlook?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

U kunt een nieuwe mailbox toevoegen aan Microsoft Outlook door de volgende stappen uit te voeren:

1. Open Microsoft Outlook en ga naar het tabblad "Bestand" in de bovenste linkerhoek.

2. Klik op "Account instellingen" en selecteer vervolgens "Account instellingen".

3. Klik op de knop "Nieuw" en selecteer "E-mail Account".

4. Volg de stappen in de wizard om uw e-mailaccount in te stellen. Dit omvat het invoeren van uw e-mailadres, wachtwoord en andere informatie die specifiek is voor uw e-mailprovider.

5. Klik op de knop "Voltooien" om de instellingen op te slaan en uw e-mailaccount te configureren.

Nadat u uw e-mailaccount hebt toegevoegd, kunt u e-mails verzenden en ontvangen vanuit Microsoft Outlook, evenals uw agenda en contactpersonen bekijken en beheren.