Outlook
Hoe maak ik een pst bestand van een mailbox in outlook?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

U kunt een PST-bestand maken van een mailbox in Microsoft Outlook door de volgende stappen uit te voeren:

1. Open Microsoft Outlook en ga naar het tabblad "Bestand".

2. Klik op "Importeren en exporteren" in de groep "Informatie".

3. Selecteer "Een map exporteren" en klik op "Volgende".

4. Selecteer de mailbox die u wilt exporteren en klik op "Volgende".

5. Selecteer de locatie waar u het PST-bestand wilt opslaan en geef het bestand een naam.

6. Klik op "Voltooien" om het exportproces te starten.

Dit proces kan enige tijd in beslag nemen, afhankelijk van de grootte van uw mailbox. Wanneer het proces is voltooid, kunt u het PST-bestand gebruiken om de inhoud van uw mailbox te importeren naar een andere computer of om een backup te maken.